keskiviikkona, elokuuta 29, 2007

Viimeinen päivä ennen uutta aikaa

Assalamu alaikum
Rauhaa

Olen nyt viimeistä päivää täällä vanhassa kodissani ennen muuttoa miehen kanssa saman katon alle. Tai no, kodin avaimet on jo annettu pois, ja majailen isän luona yön yli.
Huomisesta eteenpäin minulla on kone käytössä päivittäin, joten pääsen taas aktiivisemmin kirjoittelemaan viestejä, insha Allah. Juttutoiveita otetaan vastaan, ja aiheisiin liittyviä kysymyksiä saa kysellä. Pyrin kirjoittamaan eri asioista (tai ainakin eri näkökulmasta) kuin Sakina. Meillä on samantyyliset blogit, joten yritetään ettei tulisi samanlaisia juttuja.

4 kommenttia:

punahilkka kirjoitti...

Wa alaikummussalam,

olisi miljoona hyvää aihetta :D. Voisit aloittaa esimerkiksi viestiryhmän, joka käsittelee niqabistia ratissa. Siitä voisi tulla hauskaa, kun autojutut on muutenkin aina piristäviä.

...
Kunhan vitsailin.

Tulin oikeastaan vain sanomaan, että älä välitä muista blogeista, kirjoita vain, miten itse parhaaksi näet. Jos Sakinalla riittää samoista aiheista samoja juttuja, niin eihän se toki haittaa. Sinäkin saat kirjoittaa samoista aiheista samoja juttuja, täällähän saattaa käydäkin joitakin sellaisia kävijöitä, jotka eivät käy Sakinan blogissa, päinvastoin, voi olla sellaisia, jotka käyvät vain Sakinan blogissa.

Mutta siinä en vitsaillut, että on miljoona hyvää aihetta. Ei vain itsellä tule mieleen, että mistä toivoisin juttua.

Muuten, hyviä muuttopäiviä! Jumala suokoon sinulle onnellisia päiviä sekä tässä että tulevassa elämässä! Amen.

Anonyymi kirjoitti...

Pääsen piakkoin opettamaan muutamaksi tunniksi uskontokasvatusta Diakonia-ammattikorkeakouluun tuleville luterilaisten seurakuntien diakoniatyöntekijöille ja lähetyssihteereille. He ovat sitä joukkoa, jonka on hyvä oppia, että niin kuin itsekin sanoit, "että täältä hunnun takaa löytyy ihan tavallinen ihminen". Neuvon heitä tutustumaan myös sinun sivuihisi.

Anonyymi kirjoitti...

Oppitunnit pidetty. Puhuimme siitä, että dialogi on arjen, etiikan, teologian (opin) ja hengellisen kokemuksen vuoropuhelua. Sivusi auttavat arjen dialogiin. Printtasin joitain kijroituksiasi. Opiskelijoiden mielestä ne olivat opettavaisia ja aitoja

Suomalaisnainen burqassa kirjoitti...

Huijui!
Nyt tuli paineita :)
Toivottavasti en ole kirjoittanut mitään kovin kummallista...
Hyvä jos kirjoituksistani on apua! Vaikka välillä kyllä kirjoitankin vähän yliampuvasti :)