lauantaina, heinäkuuta 07, 2007

Burqako muka työnteon este?

Hijab Police

Lisäys 11.7:
Saudilääkäri

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minulla on ennakkoluulo, että se on sellainen, että vaikeuttaa työntekoa? Ei otettaisi siivoojaksi (sehän olisi varmaan mukavaakin eikä joutuisi työstä kieltäytymisen vuoksi karenssiin!) tai hoitajaksi tai pankkineidiksi ainakaan, entäs lapsenvahdiksi, tykkäisivätkö lapset salaperäisestä naamionaisesta?! Vai otettaisiinko? Mitä muita ammatteja olisi joihin ei voisi ryhtyä burgassa, no ainakin hiukset olisi peitetty, ehkä lääkäriksi ja hammasalalle olisi sopivaa ryhtyä, kenties kokiksikin? Ei ainakaan olisi hiuksia ruoassa!

Eikös suomalaiset, länsimaiset hoitajat ole haluttuja islamimaissa? Kuka muuten hoitaa muslimit, tietääkseni on monia sääntöjä ettei esimerkiksi mieskö(?) voi tohtoroida naista?

Lisäksi en voi ymmärtää, että joku jumala pitäisi naisen ulkonäköä niin kamalana tai viettelevänä, että se pitäisi peittää burgaan tai vastaavaan! Alkaisin epäillä sellaista jumalaa ja halveksisin miestä joka ei voisi hillitä himojaan nähdessään "kauniin" naisen ilman burgaa! Onko mies todella niin heikko ja vietävissä? Kivitetäänkö minut näidenkin ennakkoluulojeni vuoksi?

Suomalaisnainen burqassa kirjoitti...

Rauhaa,
Voisin kirjoittaa tästä työaiheesta ihan jutunkin, kunhan ehdin. Vastailen sitten sinunkin kysymyksiisi samalla, insha Allah.

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Salaam sisko!
Ihana video lääkärisiskosta, mashaAllah! Sattuneista syistä aihe tulee lähelle..
-A
P.S. Kiva tää sun blogi muutenkin, aina oottelen uusia juttuja. :) Oon vaan aika surkee kommentoimaan mitään, mutta mukava lukea sun tekstejä!