torstaina, heinäkuuta 05, 2007

Vihaisuus; blogista

Assalamu alaikum

Edellisen tekstini kommentissa todettiin, että vihaisuuteni on ihan turhaa. Haluaisin kuitenkin muistuttaa, että kirjoitan blogiin nimenomaan silloin, kun olen "vihainen" jostain asiasta. Eli loput ajasta minulla ei todellakaan ole aikaa miettiä näitä asioita. Te lukijat saatte nähdä vain pienen vilahduksen elämästäni. Enkä edes halua paljastaa kaikkea. Jos haluasin kertoa maailmalle mitä kokkaan ruoaksi, pitäisin reseptiblogia. Tai jos haluaisin kertoa Suomi-Pakistan pariskunnan perhe-elämästä, pitäisin blogia kahden kulttuurin eroista ja yhtäläisyyksistä. Mutta tämä blogi on minun "vihanhallintakurssini".
Jokainen varmasti ymmärtää, että blogini otsikko on tarkoituksella provosoiva. Suoraan sanottuna vihastun todella harvoin oikeasti, viimeksi lokakuussa 2005!! Elämäni on siis loppujen lopuksi aika tasapaksua ja normaalia. Näitä pieniä hermostumisia tulee muutaman kerran viikossa, ja silloin myös kirjoitan blogiini.
Totta, vihaisuus on turhaa, siitä ei seuraa kuin lisää vihaisuutta. Siksipä juuri puran ajatukseni tänne, sen sijaan, että menisin paasaamaan ihmisille kaduilla, läheisistäni puhumattakaan.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Luulenpa, että vihaisuus internetissä tavoittaa jopa useampia ihmisiä kuin vihaisuus kadulla.

Suomalaisnainen burqassa kirjoitti...

Totta, olet ihan oikeassa, mutta pointti olikin, että en halua purkaa ärtymystäni tavallisiin kaduntallaajiin; yksilöihin. Eikä se minusta ole fiksuakaan, yleensä siitä ei seuraa kuin molemminpuolista riitelyä suurenevassa määrin.
Netissä on helppo kirjoittaa anonyymisti anonyymille.
Joten en varsinaisesti loukkaa ketään yksilöä, vaikka välillä lauon aika kärkkäitä sanojakin suustani.
Tämän blogin ulkopuolella olen loppujen lopuksi aika rauhallinen emäntä. En esimerkiksi ikinä jaksa välittää, jos ravintolassa tuleekin ranskalaiset lohkopottujen sijaan, tai Anttilan postimyynti lähettikin musta paidan punaisen sijaan.

Vähintään kerran viikossa minulle myös tullaan aukomaan päätä kadulla, enkä jaksa välittää siitäkään. Saatan sanoa; toiset tykkää toiset ei, mutta sen enempää minua ei kyllä kiinnosta.