lauantaina, marraskuuta 24, 2007

Krrunts.

Assalamu alaikum
Rauhaa

Olen tässä hiljalleen ajatellut taas herätellä tätä blogia eloon, mutta tuli semmoinen pikku mutka matkaan. Jätin nimittäin sormeni oven saranapuolen väliin tänä aamuna. Ei oiken tämä viisisormijärjestelmä ole yhtä nopea kuin perinteinen tyylini. Elän toivossa ettei mikään murtunut, vaikka peukalo onkin tunnoton ja tulikuuma. Katsotaan maanantaihin asti ja mennään sitten tarvittaessa lääkäriin.
Opinpahan ainakin ettei puoliunessa kannata mennä aukomaan ulko-ovea.

Toivottavasti pääsen piakkoin taas vauhtiin tämän kirjoittamisen kanssa!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Au! Kuulostaa ikävältä. Lääkärille vain, jos maanantaina vielä vaivaa. Kun mun sormi murtui, se oli sininen ja osaksi valkoinen ja turvonnut ja särki kovasti, minkä lisäksi oli tunnoton kohta.

Paranemisia ja toivottavasti palaat linjoille pikapuoliin!

Anonyymi kirjoitti...

Salam!

Miten peukkusi voi nyt? Insha Allah on parempi. Et kyllä päihitä minun mieheni tunarointia, taas kävi vähän sormet sirkkelissä... Viimeksi tajusi sentään käyttää höylää, jälki oli siistimpää!

Terveisin Sakina, jolla on kohta kädetön mies...

Suomalaisnainen burqassa kirjoitti...

Hehee! Joo tuntuu kieltämättä että teidän perheen miespuolinen edustaja onnistuu aika usein laittamaan sormensa milloin sirkkeliin ja milloin höylään. Voisit vihjaista semmoisesta asiasta kuin työturvallisuus ;)

Minulla sen sijaan taisi olla ihan väärä hälytys, alkaa olla jo kohtalaisen ok tuo peukku. Pystyn jopa jo kirjoittamaan normaalisti koneella. Vielä ei kovin uskalla tarttua mihinkään, mutta kipu on huomattavasti laantunut. Säikähdyksellä selvisin siis, alhamdulillaah.